18 svar till “Björnar”

      1. Senaste gång hade vi tur. På två nätter såg vi ca 7-8 björnar, 5 vargar och 2 järvar. Man sitter i gömslet från ca 18.00 till 8.00 följande morgon. De första kom redan efter 20-30 minuter. Sen var det livligt fram till midnatt. Under natten något enstaka djur som rör sig över mossen. Sen lite mera på morgonen igen. Vid kampen förs statistik över iakttagelserna och det är väl ca 5 nätter under säsongen som man inte sett något djur. Men inte två nätter efter varann.

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: