Smide

Senaste veckoslut deltog jag i en smideskurs vid Kimo Bruk. Det var en intressant upplevelse som gav mersmak. Kan inte förstå varför jag inte testat det tidigare. Det var tungt och hett men så roligt att känna att man kunde bearbeta stålet. Visserligen behövs det många kurser ännu innan man får fram de produkterna man vill ha. Ännu så är jag nöjd med de sneda och vinda krokarna jag gjorde 🙂
Här tar en yxa form.
Nu väntar jag bara på nästa kurstillfälle 🙂

4 reaktioner till “Smide

  1. Men så häftigt, det måste kännas fantastiskt att kunna använda sig av ett så kroppsligt hantverk. Så roligt och lycka till!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s