Sommaren som gått

Vilken lång och härlig sommar vi haft 🙂
En lämplig mix av arbete , ledighet , hemester, kurser och det bästa av allt är tiden med nära och kära. Nu borde batteriet vara laddat inför hösten, även om det blir en höst med restriktioner. Här kommer en samling bilder som summerar min sommar.

Små justeringar på tomten.

Små spår av barnbarnen.
Roligt att testa något nytt 🙂 Med SUP i solnedgången. Fotot har maken tagit.

9 reaktioner till “Sommaren som gått

  1. Du ser ut att ha haft en fin sommar om man ska utgå ifrån bilderna du delat. Det där med SUP verkar så himla mysigt, att tyst och stilla glida fram på ytan och bara njuta. Gillade bilden på grävmaskinen men den som fastnade lite extra mycket var nog ändå ”spåren av barnbarnen”, så varm och så somrig bild.

    Gilla

    1. Tack Lena, för din fina kommentar. Ännu kan jag inte bara glida fram och njuta, men förhoppningsvis blir det så nästa sommar 😉 Trevligt att spåren av barnbarnen påverkar även andra än mig. Det är också min favorit, men jag är ju partisk 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s